UPISI U PLESNI LJETNI KAMP 2022 I KREATIVNU RADIONICU

Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 i ove godine organizira najzabavniji ljetni plesni kamp za svu djecu od   05 -15 godina.   Otvoreni  su  upisi u dvije smjene:

  1. Smjena: 04.07.2022.-16.07.2022.
  2. Smjena: 18.07.2022.-30.07.2022.

Baza kampa bit će u  dvorani Mot-a u ulici Karla Huguesa 26/b, dok će se  sve ljetne aktivnosti odvijati na gradskom kupalištu. Osim kupanja na plaži, posjetu aquaparku  i ostalih ljetnih  zabava,  djeca će imati prilike naučiti puno na zanimljivim plesnim radionicama.

Radionice su raznovrsne, poučne i zabavne i zasigurno će svako dijete uživati a možda i otkriti skrivene talente.  Za nezaboravno ljeto  prepuno zabave, druženja i plesa  pridružite se veselom plesnom ljetnom kampu Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08.

Prijavu možete izvršiti  online putem linka    Upisi (mot08.hr)

Za stariju djecu od 11 -18  otvoreni su upisi za kreativnu plesnu radionicu koja će se održati u kolovozu.   Cilj radionice je potaknuti mlade da izraze svoju kreativnost, emocije,  poboljšati koordinaciju, koncentraciju I potaknuti improvizaciju.

 Sve informacije vezano za upise u “Plesni ljetni kamp”    I     kreativnu radionicu      možete dobiti na brojeve telefona:   099/686-0025 Chiara i  091/206-2922 Silvia  ili na mail: motporec@gmail.com


UPIS U PLESNI LJETNI KAMP I KREATIVNU LJETNU RADIONICU ZA MLADE

Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 i ove godine organizira najzabavniji ljetni plesni kamp za svu djecu od 06 -15 godina. Otvoreni  su  upisi u dvije smjene:

  1. Smjena: 28.06.2021.-10.07.2021.
  2. Smjena: 12.07.2021.-24.07.2021.

Baza kampa bit će u  dvorani Mot-a u ulici Karla Huguesa 26/b, dok će se  sve ljetne aktivnosti odvijati na gradskom kupalištu. Osim kupanja na plaži, posjetu aquaparku  i ostalih ljetnih  zabava,  djeca će imati prilike naučiti puno na zanimljivim plesnim radionicama.

Radionice su raznovrsne, poučne i zabavne i zasigurno će svako dijete uživati a možda i otkriti skrivene talente.  Za nezaboravno ljeto  prepuno zabave, druženja i plesa  pridružite se veselom plesnom ljetnom kampu studia za izvedbene umjetnosti MOT 08.

Radno vrijeme kampa je od 08.00-16.00.  Cijena kampa iznosi 850,00 kn

Voditelji plesnog ljetnog kampa su: Aleksandra Hodak I Chiara Pisak.    UPISNICU SKINITE NA:  Upisi MOT08  

 

Za stariju djecu od 12 -18  otvoreni su upisi za kreativnu plesnu radionicu “The walk of a LIFETIME” u trajanju od 02.08.-14.08.2021.  Cilj radionice je potaknuti mlade da izraze svoju kreativnost, emocije,  poboljšati koordinaciju, koncentraciju I potaknuti improvizaciju.

-poticanje stvaralaštva

-približavanje plesne umjetnosti kroz plesnih pokreta u grupi, paru i individualno

-naglasak je na improvizaciji te artikulaciji autentičnog pokreta

-razvoju motoričkih sposobnosti i prostorne koordinacije

-mogućnosti kreiranja neverbalne komunikacije kroz suvremeni ples

Voditelji radionice su Chiara Pisak I Dino Matošević. Cijena  radionice je 250,00 kn.

 

Sve informacije vezano za upise u “Plesni ljetni kamp” I kreativnu radionicu   “The walk of a LIFETIME”   možete dobiti na brojeve telefona:

 099/686-0025 Chiara i  097/ 794-3897 Aleksandra ili na mail: motporec@gmail.com

 LINK ZA PREUZIMANJE UPISNICA    Upisi MOT08

 


UPISI U PLESNE RADIONICE 2020-2021

Mislite li da bi vaše dijete voljelo kreativno i korisno provoditi slobodno vrijeme? 
Dođite i postanite dio veseloga tima!

Studio za izvedbene umjetnosti " MOT 08" objavljuje upise u plesne radionice za djecu od 04-16 godina. Prijave su moguće ONLINE putem linka: http://upisi.mot08.hr/  ,     putem maila: motporec@gmail.com ili osobno na adresi Karla Huguesa 26/b u Poreču:  od 07.09.2020.-11.09.2020. od 16.30-19.00.
Sve informacije oko  upisa možete dobiti na brojeve telefona: 091/206 29 22 ili 095/8563 570 .


OSTVARENJE SNA - NOVA PLESNA DVORANA

Ni kiša ni loše vrijeme nije spriječilo sve ljubitelje plesa, roditelje i prijatelje Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08  da dođu i proslave svečano otvorenje nove dvorane čiji najam financira Grad Poreč, a adaptirana je donacijama roditelja, raznih porečkih poduzeća i svih ljubitelja plesa.

Nakon uvodnih riječi predsjednice udruge Silvije Szabo Jurišević, vrpcu je prerezao gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i uz prigodni govor otvorio novu dvoranu.
-Iskreno čestitam svima uključenima i svima koji su na bilo koji način pomogli da se ovo i ostvari. Meni je drago da smo mogli i mi kao Grad podržati realizaciju ovog projekta. U zadnjih par godina mladi su bili naš prioritet – od gradnje dviju škola i dva vrtića, pa do sudjelovanja u ovakvim projektima i programima. Sve kako bi naši najmlađi imali lijepo, kvalitetno i veselo djetinjstvo, rekao je Peršurić.
Osim njega, programu otvorenja prisustvovali su i njegovi zamjenici Nadia Štifanić Dobrilović i Elio Štifanić.

Program su uveličale i plesačice Mot-a koje su osim svojih koreografija otplesale s gradonačelnikom pačji ples  i razveselili sve posjetitelje.
Grad Poreč koji je i poznat po ulaganjima u sport, kulturu i potrebe za djecu kao i svaki put izašao je u susret djeci ove udruge i omogućio kvalitetniji rad s djecom, istaknula je Szabo Jurišević.
Koordinaciju i projekt adaptacije dvorane preuzela je nekolicina roditelja djece iz Studija i predložila najbolje i najbrže rješenje oko građevinskih radova. Djeca su neizmjerno zahvalna i voditeljima projekta: Josipu Jerkoviću, Zlatku Šaliću, Branku Dekoviću i Ivanu Mofardinu koji su svoje znanje i slobodno vrijeme uložili u projekt, naglasila je predsjednica MOT-a.

Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 je s novom, većom dvoranom dobio mogućnost za kvalitetniji rad sa djecom i još boljih treninga.

Osim redovnih treninga koji će se održavati do kraja lipnja predviđen je i projekt plesnog ljetnog kampa u dvije smjene u sklopu kojeg će se održavati razne plesne radionice, zabava na gradskom kupalištu, razni izleti… 
Sve je sada puno lakše uz novu, veliku dvoranu Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08, koja se nalazi u Ulici Karla Huguesa, u poslovnoj zoni na putu prema Garbini.
Iz Studija se zahvaljuju svim roditeljima i donatorima čije su donacije pomogle u ostvarivanju velikog dječjeg sna. Popis svih donatora http://www.mot08.hr/obavijesti


DONACIJE ZA ADAPTACIJU NOVE DVORANE - POPIS!

Veliko HVALA svima koji su svojim angažmanom, donacijama i volontiranjem pomogli adaptirati novu dvoranu. Od srca zahvaljujemo Gradu Poreču što su prepoznali trud i rad naše djece.

Hvala Vam u ime sve djece čiji ste san pomogli ostvariti!

  GRAD POREČ

J. D. GRADNJA - JOSIP JERKOVIĆ VINDIJA d.d.
ŠALIĆ građevinski obrt . ZLATKO ŠALIĆ TRUTANIĆ
FRIGOSERVIS ŠIME - IVAN MOFARDIN KATARINA PAVLOVIĆ
ELEKTROMETAL d.o.o. - BRANKO DEKOVIĆ OBRT ZA PRIJEVOZ I GRAĐ.MEHANIZACIJU VEŽNAVER
A P GRADNJA VARVARI LEGO LIM
ŽIKOVIĆ D.O.O DAMIR JURIŠEVIĆ
PROTEX POREČ EMA SEDMAK
INTERIJERI GRUBAČ d.o.o. MAGDOLNA SZABO RAPIĆ
LIV d.o.o. ISTRIA HOME D.O.O.
DALIBOR MATOVINA ĐULIJETA RAMAJA
ŽANA ŽUFIĆ DAMIR POPOVIĆ VODINST.OBRT
NENSI BEATO BATURIĆ DAMIRA HURTIĆ
GORDANA POROPAT ALIHODŽIĆ MIROSLAV ČANČAR
DANIJELA ZORNADA CVEK ROMINA AQUILANTE
MORENA BREČEVIĆ JURICA NUJIĆ
JASMINA GLAVIĆ AMFORA d.o.o.
CONCETTINO - PAOLA DAMIAN ZELENI SIGNAL
EDWARD SELEŠI  IVANA RITOŠA
DOLORES KOVERLICA IVANA BRČIĆ
IVANA GLUHAK MARTINA MUŠKOVIĆ
MERJEM DŽAFIĆ ILIJA MILOŠ
ANA ČEHIĆ ANIĆ BBK  VELI JOŽE
SONJA MOČIBOB DRANDIĆ M.M. FILIPOVIĆ GRADNJA d.o.o.
ANTE MILOŠ A.M. COLOR građ-obrt MIKELA CETINA
VLIZLO IVAN PELAGIUS CATERING d.o.o.
ISTRA L građ.obrt VL SANDI JUGOVAC LARA BURIĆ
SONJA ŠABIĆ OPG MARKO GERŽINIĆ
EDINA MRKALJEVIĆ DALIBOR DUJMOVIĆ
GEOPLAN LORKA POROPAT MUNDA
INTERIJER T.O. VL. JASMIN ALIHODŽIĆ TOMISLAV POLJUHA
BOŽIĆ I BOŽIĆ d.o.o. MARIJA MARIJANOVIĆ
PROPAGANDA d.o.o. KLAUDIO MALINARIĆ
LUKA KALAC KORADO PRPIĆ
FABRIS INŽENJERING d.o.o. MARKO DEKOVIĆ URED  OVL.  ARH
JOŽICA BIOGRADLIJA AUTO CENTAR POREČ
TAJANA LUKŠIĆ FIDELIS PLUS vl.KRISTINA KUZMIĆ
BORIS JURCAN VEŽNAVER MARIN
SUEZ - djelatnici MIROSLAV MATIŠIĆ
VAGABUNDO d.o.o. GUMI CENTAR ĆOSIĆ
AUTO KLUB POREČ MOTORSPORT POREČ SEDAM - T SALON NAMJEŠTAJA
STOLARIJA BRČIĆ STAKLAR PINO
FUSIO STOLARIJA PAPIĆ
AGROLAGUNA
STARI ROG d.o.o.
SANDI MOMIĆ


Upisi u ljetni kamp 2020

Draga djeco i roditelji Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 i ove godine organizira najzabavniji ljetni plesni kamp.

Pridružite nam se i provedite nezaboravna dva tjedna prepune zabave, plesa, izleta, smijeha i ljetnih radosti na gradskom kupalištu.

Otvorene su dvije smjene:

𝟏. 𝐒𝐦𝐣𝐞𝐧𝐚: 𝟎𝟔.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟎.-𝟏𝟖.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟎
𝟐. 𝐒𝐦𝐣𝐞𝐧𝐚: 𝟐𝟎.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟎.-𝟎𝟏.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟎.

Čeka nas puno smijeha, veselo druženje i puno aktivnosti. Sve informacije i upisnicu možete dobiti na broj mobitela:
𝟎𝟗𝟏/𝟐𝟎𝟔𝟐𝟗𝟐𝟐 𝐢𝐥𝐢 𝟎𝟗𝟓/𝟖𝟓𝟔𝟑 𝟓𝟕𝟎
𝐢𝐥𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐦𝐚𝐢𝐥𝐚: 𝐦𝐨𝐭𝐩𝐨𝐫𝐞𝐜@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦

Upisnicu možete preuzeti na linku: UPIS U KAMP 2020


8.Euro Show dance challenge Osijek 26.10.2019.

Plešemo kako bi bili sretniji, kako bi se fizički razvijali i osjećali bolje, kako bi pokazali svoje umjetničke vještine, kako bi se družili, povezivali i odrastali njegujući prave vrijednosti.

Upravo to se događalo prošlog vikenda 26.listopada 2019.  u Osijeku.70 plesača Studia za izvedbene umjetnosti  Mot-a 08, boravilo je u Osijeku gdje je sudjelovalo na 8. Euro show dance challenge-u . Natjecanje je  prošlo  i ovaj put uspješno I plesačice udruge MOT 08  vratile su se  kući  sa  23 pehara , pregršt medalja, prepune lijepih dojmova i uspomena.

Skupine: Angels, Twinkle, Simple, Space, Aria, Fenix, Fame I Magic   predstavile  su se sa 24 koreografija od kojih je 23 nagrađeno peharom.

Ukupno je osvojeno petnaest prvih mjesta, pet drugih mjesta i tri treća mjesta.Koreografija “Hey Pachucco”  Josipe Kalac priznata je I od strane žiria kao jedna od najboljih koreografija natjecanja  I  nagrađena je i “voucherom” za sljedeće natjecanje.

Plesačice studia za izvedbene umjetnosti MOT 08  je spojilo ugodno sa korisnim pa su nakon natjecanja posjetile i grad Vukovar.

Velika zahvala ide Gradu Poreču koji kao i  uvijek pomaže financijski u radu Udruge. 
Zahvaljujemo se roditeljima koji su  volontirali i pomagali voditeljima oko organizacije i djece, roditeljima koji su došli bodriti djecu čak do Osijeka te raznim donatorima (Vindija, Istarski supermarketi, Maraska, Zeleni signal, koji su nas opskrbili mandarinama, sokovima, vodom i keksima. Zahvala ide i poduzećima   Frigoservis Šime i  Stari rog d.o.o. koji su i financijski pomogli svojim donacijama.


PLESNI LJETNI KAMP MOT 08

subotu, 13. srpnja 2019, završio je prvi plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08.
Dva tjedna plesa, zabave, druženja i kupanja na plaži brzo su proletjela.

Osim zabave, djeca su imala prilike puno i  naučiti na plesnim radionicama koje su se održavale u hotelu Pical. Uz plesne radionice i  zabavne igre na plaži, djeca su posjetila i akvapark Istralandiju te im je organiziran i izlet turističkim vlakićem u Zelenu lagunu.

Uz volontere, djeci su na raspolaganju bile dvije voditeljice  Josipa Kalac i Stela Đujić.
Najveća zasluga za organizaciju plesnog ljetnog kampa ide Gradu Poreču koji kao i svake godine daje podršku radu Udruge.  
Velika zahvala ide sponzorima Jet ski Rentalsu, koji je sponzorirao igre na plaži i prijevozniku Loritrans, koji je  djeci omogućio prijevoz do aquaparka.

Posebna zahvala ide i Valamaru – hotelu Pical i djelatnicima hotela koji su izašli u susret i podržali prvi plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08.


UPISI U PLESNE RADIONICE 2019/2020

Upisi se objavljuju početkom školske godine za djecu od 3 do 18 godina. Programi su namijenjeni svima koji imaju afinitet za ples bez obzira na razinu znanja. Polaznici se raspoređuju u plesne skupine po dobi i sposobnostima.

Upisi za školsku godinu 2019/20 održati će se od 02.09. do 06.9.2019. od 17 do 19 sati u prostoru Udruge.

Zainteresirani se mogu upisati na listu čekanja kroz cijelu godinu, te će u slučaju slobodnih mjesta biti kontaktirani.


Upiti na kontakt telefon (Silvia -091 206 29 22) ili (Josipa-095 856 3570) ili osobno u prostoru svaki radni dan od 18.00-19.00 h (Partizanska 5a, Obrtnički dom, vanjski ulaz u kuglanu)


sretni blagdani

Našim dragim plesačima

vesele blagdane i puno plesnih uspjeha u 2018. godini

želi Mot 08


plesna predstava sama u kući

Dragi roditelji i prijatelji,

Godina 2017. bliži se kraju, a Studio za izvedbene umjetnosti Mot 08 će završetak uspješne godine obilježiti predstavom Sama u kući, osmišljenom po uzoru na najpopularniji božićni film.

Predstava je na rasporedu u utorak, 19. prosinca u 19 sati u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Ulaz je slobodan.

Dobrodošli!


upisi u plesne radionice

Draga djeco i roditelji!

Pred nama je još jedna rasplesana godina ispunjena druženjem, učenjem, nastupima, putovanjima i zabavom.
Upisi u plesne radionice održati će se u prostorijama Mot-a od 04.09. do 08.09. 2017. od 17.00 do 19.00 sati.
Broj slobodnih mjesta je ograničen.

Za sve dodatne informacije - Josipa - 095 856 3570

Dobro došli!


plesna predstava more emocija

Nakon što smo deset dana bili ponosni domaćin dr.sc. Nicole Speletić iz New Yorka, plesne umjetnice i teoretičarke političke filozofije, s veseljem pozivamo sve ljubitelje plesa i mora u subotu, 24.06.2017. na Trg slobode u 21.00 h.
Kao rezultat desetodnevne radionice, naši plesači izvesti će plesnu predstavu „More emocija“. Polaznici radionice su kroz pokret propitivali gibanja, dinamiku, emociju mora i pretakali u svoje osobne emocije, ostavljajući prostora za više, dalje, u ekspresiji i doživljaju, čineći novootkriveni pokret svojim.
Ovim programom pridružujemo se festivalu aMORE, festivalu o moru, prvom festivalu u regiji koji je u potpunosti posvećen moru i na kojim se isprepliću umjetnost, kultura, znanost i zabava.

Dobrodošli!


godišnja prezentacija rada 2017

Pozivamo roditelje, noniće, prijatelje i ljubitelje plesa u subotu, 3.lipnja 2017.g. u 17.00 h u kazališnu dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Poreč, na „Godišnju prezentaciju rada“ Mot-a 08.
Polaznici Studija će rezultate rada tekuće školske godine predstaviti kroz revijalni program koreografija s kojima su sudjelovala na natjecanjima i manifestacijama.

Ulaz je slobodan.

Veselimo se Vašem dolasku.


ljetna radionica i produkcija

Veseli nas objava da će Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 sudjelovati na prvom porečkom festivalu posvećenom moru „aMORE“ festival 2017. plesnom produkcijom pod nazivom „More emocija“ koja će nastati u sklopu desetodnevne radionice suvremene plesne tehnike Humphrey-Limon pod vodstvom plesne umjetnice i teoretičarke iz New Yorka, dr.sc Nicole Speletic. Radionica i produkcija bavit će se temom mora kroz pokret i ples.

Festival ima za cilj skrenuti pozornost na okolišni, društveni i kulturni značaj morskih ekosustava kao i na antropogene uzroke njihove degradacije, a u svrhu njihova očuvanja. aMORE želi doprinijeti podizanju javne svijest i poboljšanju odnosa koji lokalna zajednica, posjetitelji i turisti razvijaju i njeguju s morem.


obilježavanje svjetskog dana plesa

Pučko otvoreno učilište Poreč u suradnji sa Studijom za izvedbene umjetnosti MOT08, tradicionalno, treću godinu za redom obilježava Međunarodni dan plesa.
Kratkim plesnim programom na Trgu slobode u Poreču, 29.4.2017. u 16.00 h, u ime svih plesača i ljubitelja plesa, podsjetit ćemo građane Poreča da je 29.4. Svjetski dan plesa, dan koji slave više od 300 plesača grada Poreča.

Plesači Studija za izvedbene umjetnosti MOT08 predstavit će se koreografijama Josipe Tadijanović, „Dah“ i Aleksandre Hodak „Zrak“ , te će ujedno najaviti plesni film "Maov posljednji plesač" koji će biti prikazan u 17.00h u kinu Pučkog otvorenog učilišta Poreč.
Film je poklon Pučkog otvorenog učilišta Poreč svim plesačima grada Poreča i svim posjetiteljima povodom Dana plesa (ulaz je besplatan).


plan puta za dancestar croatia 2017

Petak: polazak 3.03.2017. u 09.00 sati s parkirališta Valamar (kraj groblja).
-dolazak na natjecanje,
-13.00 h-registracija plesača,
-14.00h-proba pozornice
-17.00-18.30 h nastup svih plesnih skupina skupina
-dolazak u Hostel, večera.
Molimo roditelje da pripreme dovoljnu količinu hrane za djecu do večere.

Subota:
-doručak, odlazak na natjecanje,
-9.45 h nastup skupine Fame- acro dance (mala skupina)
-12.30 h-nastup skupine Feniks
- ručak
-16.30 h-nastup skupine Feniks
-17.45 h-podjela nagrada
- povratak u Hostel, večera

Nedjelja:
-doručak, odlazak na natjecanje,
-11.00 h-nastupi skupine Fame
-11.30 h-nastup skupine Simple
-14.30 h-nastup skupine Magic,
-ručak, pauza. U pauzi postoji mogućnost odlaska u Arenu centar pa molimo roditelje da uračunaju u džeparac .
-19.00 h kada će biti podjela nagrada.

Povratak: : u noći s nedjelje (5.03.2016.) na ponedjeljak (6.03.2016.) , oko 01.00 sat na isto parkiralište.
Točan termin povratka javit ćemo Vam nakon završetka programa u nedjelju navečer.
Svim učenicima opravdan je izostanak sa nastave u petak i ponedjeljak.
Našim plesačima želimo puno uspjeha i dobru zabavu!


Wienna Dance Open 2017

Polazak 24.02.2017., u petak, u 06.00 sati s parkirališta kraj groblja.
Povratak 26.02 2017., u nedjelju u večernjim satima na isto mjesto.
Točan termin povratka javit ćemo Vam s puta.

Molimo posebno provjeriti jesu li djeca uzela putovnicu ili osobnu iskaznicu.
Prije puta moraju obavezno predati potpisanu suglasnost kojom roditelji dopuštaju djetetu odlazak na put.
Djeci će biti opravdan izostanak iz škole u petak uz zamolbu poštede odgovaranja gradiva u ponedjeljak.

Draga djeco, želimo vam puno lijepih dojmova i puno uspjeha u natjecanju!


sretan božić i nova godina

Dragi naši plesači

Vesele blagdane i sretnu Novu godinu 2017 godinu
ispunjenu plesom, smijehom, prijateljstvom, putovanjima,
uspjesima i lijepim uspomenama želi vam Mot 08.plesna predstava kuckucač

Dragi roditelji, prijatelji i ljubitelji plesa

Sa veseljem Vas pozivamo na plesnu predstavu koja će se održati u ponedjeljak 19.12.2016.g. u 19.30 h u Kazališnoj dvorani Pučkog Otvorenog Učilišta Poreč.

Sudjeluju: plesne skupine Mot-a
Autorica teksta: Branka Vojnović
Koreografi: Josipa Tadijanović Kalac, Aleksandra Hodak, Stela Đujić

Ulaz je slobodan.

Podsjećamo roditelje da dovedu djecu u 17.45 h u foaje kazališta.


DANCE CHALLENGE KVALIFIKACIJE I FINALE

U subotu 12.11.2016. i nedjelju 13.11.2016. naši plesači sudjelovati će na natjecanju u Rijeci na DANCE CHALLENGE , koje će se održati u TOWER CENTRU RIJEKA, Janka Polić Kamova 81a, 4 KAT.

Polazak je u subotu u 8.30 h ispred Osnovne škole Poreč. U isto vrijeme se kreće i u nedjelju 13.11.2016.

Raspored natjecanja za kvalifikacije:
Od 10-11 prijave plesača
Od 11-15 nastup kategorija cicibani i djeca
Od 15-15.30 podjela pehara, medalja, diplome za kategorije cicibani i djeca
Od 15.30-16 pauza
Od 16-18 nastup kategorija juniori i seniori
Od 18-18.30 podjela pehara, medalja, diplome za kategorije juniora i seniori

Uz kotizaciju, djeci je potreban džeparac za obrok, te preporučamo da uzmu dodatnu hranu i piće kroz dan.

Ulaz za posjetitelje je slobodan. Djeci želimo puno uspjeha.


upisi u plesne radionice

Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 poziva svu djecu, već od 3 godine i mlade na upise u plesne radionice.
Upisi će se održati u prostorima MOT-a, Obrtnički dom (vanjski ulaz u dvoranu za kuglanje), svakoga dana od 29.8. do 9.9.2016. od 17 do 19 sati.
Uz redovite plesne treninge za polaznike plesnih radionica organiziran je balet, plesna tehnika i kondicijski treninzi.
Osam godina postojanja udruge, stotinjak osvojenih odličja na raznim državnim i svjetskim natjecanjima, druženja, putovanja, zabava i pozitivna energija krase našu djecu i našu udrugu.
Naše voditeljice s puno entuzijazma, ljubavi i predanosti nastavljaju s radom i vesele se i ove godine novom ciklusu stvaranja i učenja.

Svima skupa želimo uspješan i ugodan rad uz pregršt dobre atmosfere i zadovoljstva djece i roditelja.
Dođite i plešite s nama i ove godine!


LJETNE PLESNE RADIONICE

Ovogodišnji ciklus ljetnih plesnih radionica započinje 20.06. do 24.06.2016.

Za starije skupine Storm, Magic i Step up održati će se radionica moderne plesne tehnike Humphrey-Limón pod vodstvom plesne umjetnice i teoretičarke iz New Yorka, dr.Nicole Speletic.

Termin radionica:
10.00-13.00 h


Za mlađe skupine, nakon uspješne suradnje s plesnom pedagoginjom i učiteljicom suvremenog plesa u Umjetničkoj školi Poreč, Andrejom Široki nastavljamo edukaciju na području suvremenog plesa.

Termini radionica:
• Simple – 17.30 - 19.00 h
• Fame i Kids - 19.00 - 20.30 h


Plesomanija

POLAZAK za Buzet 14.05.2016. , u subotu u 13.45 h s parkirališta ispred OŠ Poreč (okretište za školske autobuse). Molimo da dovedete djecu desetak minuta ranije.

Natjecanje počinje u 17.00 h u sportskoj dvorani do osnovne škole.

POVRATAK se planira oko 22.00 h na isto mjesto. Točan termin dolaska javit ćemo Vam na povratku kad krenemo.

Podsjećamo roditelje da predaju suglasnosti prije puta te da uz kostime spreme djeci u torbu gumice, ukosnice, lak za kosu i češalj. Svaki odlazak djeteta s roditeljima treba obavezno javiti voditeljici.

Molimo roditelje da djeci izrade slijedeće frizure:
1. SIMPLE – visoka punđa
2. TWINKLE – visoki rep
3. ANGELS – polurep (povezati gornji dio kose)
4. DIAMONDS – visoki rep s desne strane glave


20. PLESNI SUSRET ISTRE

Polazak 29.04.2016., u petak u 15.45 sati sa parkirališta sportske dvorane Veli Jože.

Program počinje u 19.00 sati u velikoj dvorani Spomen doma.

Organizator osigurava sendvič za natjecatelje.

Dolazak između 23.00 i 24.00 sata na isto parkiralište.

Našim plesačima želimo puno uspjeha!


OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA PLESA

Studio za izvedbene umjetnosti MOT08 u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Poreč obilježava Svjetski dan plesa kratkim plesnim programom na Trgu slobode u Poreču, 29.4.2016. u 11.30 h.

Naši plesači predstaviti će se koreografijama Josipe Tadijanović na glazbu iz filma „Pina“ čime će ujedno najaviti glazbeno-plesni vikend i prikazivanje istoimenog filma 30.4.2016. u 20 h u porečkom kinu. Pina Bausch, jedna je od najznačajnijih plesačica i koreografkinja suvremenog plesa XX. Stoljeća. Preminula je iznenada u 69.- toj godini tijekom snimanja ovog filma.
Gosti programa su učenici plesnog odjela Umjetničke škole Poreč sa učiteljicom Andrejom Široki koja će pročitati ovogodišnju poruku na Svjetski dan plesa.Pozivamo sve ljubitelje plesa da dođu na Trg slobode i skupa s nama obilježe dan koji slavi ljepotu pokreta.


Tvoje lice zvuči opasno

Veseli nas dugogodišnja suradnja sa amaterskim kazalištem Pučkog otvorenog učilišta Poreč, pa će i ovaj put naši plesači novu predstavu „Tvoje lice zvuči opasno“ upotpuniti svojim plesnim koreografijama.

Glumci, naši sugrađani, garantiraju dobru zabavu, pa pozivamo sve ljubitelje glume, humora, pjesme i plesa da dođu pogledati predstavu 28.04.2016. u 20.30 h u kazališnu dvoranu. Mrki teatar izvesti će predstavu povodom Dana Grada Poreča. Ulaz je slobodan.

PROMOCIJA SLIKOVNICE LAVOV SAN

Draga djeco, roditelji i prijatelji

Pozivamo Vas u Gradsku knjižnicu Poreč, Trg Marafor 3, u subotu 23. travnja 2016. godine u 17.00 sati na promociju slikovnice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 „Lavov san“.

Gradska knjižnica Poreč u sklopu BOOKtige, međunarodnog festivala pročitanih knjiga ugostit će Vesnu Tripar, autoricu slikovnice „Lavov san“ .
Slikovnica je nastala nakon plesne predstave koja je uprizorila dirljivu priču o izgubljenom laviću. Mali je lav Mumba nakon strašnog brodoloma, veselog susreta s novim prijateljima, druženja i igre, osjetio nostalgiju za domom i onima koje je tamo ostavio, te usnuo nekoga tko će ga vratiti u njegov raj.

„Iz pokreta je nastao ples, ples je stvorio predstavu, predstava je upotpunjena pričom, crtežom, ilustracijama i nastala je slikovnica“. Jedna kreacija rađa drugu i tome nema kraja, poručuje autorica.

Veselimo se vašem dolasku!


PLAN PUTA U ZAGREB NA KVALIFIKACIJE ESDU DANCESTAR CROATIA 2016

PETAK:

- polazak 04.03.2016. u 09.00 sati s parkirališta Valamar (kraj groblja).
- dolazak na natjecanje
- registracija plesača
- 14.00 h - proba pozornice
- 17.00-18.00 h - nastupi plesnih skupina Magic i Fame
- smještaj u Hostel, večera

Molimo roditelje da pripreme dovoljnu količinu hrane za djecu do večere.

SUBOTA:

- doručak, odlazak na natjecanje
- 10.30-14.30 h - nastupi skupina Magic, Fame, Simple
- organizirani ručak u obližnjem restoranu
- 17.30 h - podjela nagrada
- 19.30 h Gala večer
- povratak u Hostel večera

NEDJELJA:

- doručak, odlazak na natjecanje
- nastupi skupina svih skupina od 11.00-15.00 h
- ručak - dostava pizze,
- 19.00 h - podjela nagrada

U pauzi od nastupa do podjela nagrada, postoji mogućnost odlaska u Arenu centar, pa molimo roditelje da uračunaju u džeparac.

POVRATAK: 7.03.2016., u noći s nedjelje na ponedjeljak oko 01.00 sat na isto parkiralište.
Točan termin povratka javljamo nakon završetka programa u nedjelju navečer.

Našim plesačima želimo puno uspjeha i dobru zabavu!


Sretan Božić i Nova godina

Našim vrijednim malim i velikim plesačima, njihovim obiteljima, suradnicima, prijateljima i svima ljudima dobre volje, čestit Božić i sretnu i uspješnu Novu godinu od srca želi Mot 08!

Podsjećamo djecu da sa treninzima počinemo u ponedjeljak, 11.01.2016.u redovnim terminima.
Predstava Vilenjak Vili

Vili je vilenjak koji je sve do ove godine rado pravio poklone u kući Djeda Božićnjaka. No, nešto se promijenilo!

Što se to dogodilo i tako jako razočaralo Vilija, što ga je razljutilo i srce mu okamenilo? Hoće li Vili pronaći vjeru i opet postati dobri vilenjak ?

Dragi roditelji i prijatelji, pozivamo Vas u ponedjeljak, 21.12.2015.god u 19.30 h u kazališnu dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Poreč na plesnu predstavu gdje će Vas naše plesne skupine voditi kroz priču isprepletenu emocijama i promišljanjima o pravim životnim vrijednostima.Raspored proba i nastupa za božićni program

PETAK-11.12.2015. - Trg slobode - doček Djeda Mraza - nastup
09.30 h
- pjevači skupine Fame

SUBOTA - 12.12.2015. - kazališna dvorana – proba
11.00-14.00 h
- plesne skupine Twinkle, Simple, Fame, Storm, Kids, Magic, Step up
12.00-14.00 h - plesne skupine Angels i Diamonds

SRIJEDA - 16.12.2015. - kazališna dvorana - proba
18.30-21.00 h
- plesne skupine Simple, Fame, Storm, Kids, Magic, Step up

16.45-18.00 h - dvorana Veli Jože - Porečka bajka - nastup
16.45 h
- plesne skupine Angels , Diamonds, Twinkle
Nakon nastupa plesna skupina Twinkle dolazi sa voditeljicom na probu u kazalište.

SUBOTA - 19.12.2015. - kazališna dvorana - proba
9.00-12.00 h
- plesne skupine Twinkle, Simple, Fame, Storm, Kids, Magic, Step up
10.00-12.00 h - plesne skupine Angels i Diamonds

PONEDJELJAK -21.12.2015. – Božićna predstava
17.00
- dolazak u Malu salu - plesne skupine Twinkle, Simple, Fame, Storm, Kids, Magic, Step up
18.00 - dolazak u Malu salu - plesne skupine Angels i Diamonds
19.30 - izvedba predstave

Sa treninzima počinjemo u ponedjeljak 11.01.2016.
Baletne radionice počinju u petak 15.01.2016.


Obilježavanje dječjeg tjedna

Draga djeco,

S veseljem vas pozivamo na besplatne radionice koje ćemo organizirati u četvrtak 08.10. i petak 09.10.2015.kako bi obilježili Dječji tjedan.

Te dane se odgađaju redoviti treninzi skupina Diamonds, Twinkle, Simple kao i treninzi tehnike.

Termini radionicačetvrtak 8.10.2015.
radionica suvremenog plesa za najmlađe - voditeljica Andreja Široki
10.00 - 11.00 Angels
11.00 - 12.00 Diamonds

Vježbajte s nama - radionica kondicije i snage - voditeljica Mateja Pančelat
16.00 - 17.00 - Fame i Kids
17.00 - 18.00 - Storm
18.00 - 19.00 - Magic i Step up

petak 9.10.2015.
radionica suvremenog plesa za najmlađe - voditeljica Andreja Široki
17.00 - 18.00 Twinkle
18.00 - 19.00 Simple


UPISI U PLESNE RADIONICE

Draga djeco i roditelji!

Pozivamo Vas na upise u plesne radionice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08, koji će se održati od 07.-11.09.2015. u prostorijama udruge u Obrtničkom domu od 17:00-19:00 h.

Kroz naše radionice potiče se kod djece kreativnost i usvajanje novih znanja i vještina, stvaralaštvo, a radom u grupi djeca uče zajedništvo, toleranciju i odgovornost prema drugome.
Broj polaznika je ograničen.

Veselimo se Vašem dolasku!


PLESNA PREDSTAVA

Pozivamo sve ljubitelje plesa na Trg slobode, u utorak 18.08.2015. u 21.00 h na plesnu predstavu „Pokaži mi što osjećaš“.

Djeca Udruge MOT 08 plesnom predstavom “Pokaži mi što osjećaš” plešući poručuju:
“Prepoznajte svoje osjećaje, pokažite ih, osjetite da je ples pokret koji bez emocija nije potpun, kao što i mi nismo potpuni bez njih. Osjetite I plešite skupa s nama tugu, sreću, ljutnju, strah.”

U slučaju kiše predstava će se održati u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč. Ulaz je slobodan.„POKAŽI MI ŠTA OSJEĆAŠ!“

Veseli nas slijedeća ljetna radionica koja će se održati od 08. - 18. kolovoza.
U sklopu projekta „Pokaži mi što osjećaš!“ intezivnu plesnu radionicu u trajanju od 10 dana održati će plesačica i koreografkinja Aleksandra Mišić.

Krajnji produkt radionice je plesna predstava koja će se održati u utorak 18.08.2015. u 21 h na Trgu slobode.

Raspored:
Plesna skupina Magic – 09.00-12.00 h
Plesna skupina Storm – 12.00-15.00 hRADIONICE MTV DANCE MARTINE KOLEGE

Nastavljamo sa organizacijom naših ljetnih plesnih radionica. Prva po rasporedu je trodnevna radionica MTV Dance koja će se održati od petka 17.07. do nedjelje 19.09.2015. Radionicu će voditi Martina Kolega koja šestu godinu gostuje u našem prostoru.

Termini za plesne skupine:

Fame-9.00-10.30
Magic-10.30-12.00
Storm-12.00-13.30
GODIŠNJA PREZENTACIJA RADA

Dragi roditelji i prijatelji,

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na Godišnju prezentaciju rada školske godine 2014/15 koja će se održati 09.06.2015. god. u 19.30 h. u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog Učilišta Poreč.

Kroz revijalni program djeca će izvesti koreografije koje su uvježbala protekle godine i s kojima su sudjelovala na natjecanjima i manifestacijama. Dobro došli!


Radionice jazz dance Aleksandre Mišić

Nakon vrlo uspješne suradnje prošle godine, jako nam je drago da i ove godine možemo ugostiti Aleksandru Mišić, članicu Zagrebačkog plesnog ansambla. Više o Aleksandri nalazi se pod linkom RADIONICE, a mi joj čestitamo na nagradama koje je dobila od našeg zadnjeg susreta. Dobitnica je Nagrade hrvatskog glumišta u 2014. godini za najbolju žensku plesnu ulogu te je zajedno sa Ognjenom Vučinićom osvojila Grand Prix nagradu na Međunarodnom festivalu suvremenog plesa u Alžiru za predstavu "Ti" kao autor i izvođač.

Radionice jazz dance- contemporary održat će se u subotu i nedjelju 09. i 10.05.2015. god

- skupina Fame - od 9.00 do 11.00 h
- skupine Magic i Storm - od 11.30 do 13.00 h
- skupina Step up - do 14.00 do 15.30 hOBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA PLESA

U travnju diljem svijeta obilježit će se Svjetski dan plesa.

Tim povodom Kino Pučkog otvorenog učilišta Poreč upriličit će performans na Trgu Slobode u subotu 25.4.2015. u 11 sati.

Perfomans će izvoditi djevojke iz Studia za izvedbene umjetnosti „MOT08“ iz Poreča sa voditeljicom Josipom Tadijanović.

Preformans će trajati 3,5 minute i to je ujedno i najava za projekciju dokumentarnog filma „PLES S MARIJOM“, koji je na programu u kinu POUP-a od 28.-30.4.2015 u 19h. Više...


Film je dobitnik jedne od prestižnih nagrada na ovogodišnjem festivalu u Veneciju, a radi se o Mariji Fux koja ima devedeset godina i još uvijek redovito pleše. U njezinom plesnom studiju u Buenos Airesu svi su dobrodošli bez obzira na predispozicije. Često radi s muškarcima i ženama s mentalnim i fizičkim poteškoćama i organizira mješovite plesne grupe. Nakon što je cijelog života poučavala i provodila eksperimente sa svojom plesnom metodom temeljenom na unutrašnjim ritmovima i na simbiozi s glazbom, Maria se ovoga puta mora suočiti sa svojom posljednjom studenticom, najtežeg karaktera od svih – samom sobom. Svi imamo svoje granice s kojima se ponekad moramo uhvatiti u koštac. U dobi od devedeset, Maria ima pred sobom posljednju barijeru – ograničenje vlastitog ostarjelog tijela.


19. PLESNI SUSRET ISTRE

Polazak 24.04.2015., u petak u 16.00 sati sa parkirališta sportske dvorane Veli Jože. Molimo djecu da dođu 10 minuta ranije.

Program počinje u 19.00 sati u velikoj dvorani Spomen doma.

Organizator osigurava sendvič za natjecatelje.

Dolazak između 23.00 i 24.00 sata na isto parkiralište.

Našim plesačima želimo puno uspjeha!


Put u Zagreb na kvalifikacije Esdu Dancestar Croatia

Polazak 27.03.2015., u petak, u 10.00 sati s parkirališta ispred Osnovne škole Poreč (okretište za školske autobuse).

Dolazak 30.03.2015., u noći s nedjelje na ponedjeljak oko 01.00 sata na isto parkiralište (uračunato pomicanje vremena).
Točan termin povratka javit ćemo Vam nakon završetka programa u nedjelju navečer.

Podsjećamo svu djecu koji posjeduju trenerke i majice s logom Udruge da ih ponesu sa sobom kao i zdravstvenu iskaznicu. Roditelje skupine Fame i Simple molimo da ne zaborave osim kostima i polovinki spremiti djeci stvari potrebne za izradu frizure - gumice za kosu, Više...

ukosnice, lak i četku ili češalj.
Djeca prije puta moraju obavezno predati potpisanu suglasnost kojom roditelji dopuštaju djetetu odlazak na put.
Svim učenicima opravdan je izostanak u petak.
Dodatne informacije: Marijana- 098 9807675

Našim plesačima želimo puno uspjeha u natjecanju, veselih druženja i dobru zabavu!


Sretan božić i nova godina

Članovima Udruge, njihovim obiteljima, partnerima, prijateljima i svim ljudima dobre volje čestit Božić i sretnu i uspješnu Novu godinu od srca želi Mot 08!

Našim plesačicama i plesačima želimo vam puno veselih trenutaka i zabave tijekom blagdana. Podsjećamo da plesne skupine LIMAČ, SIMPLE i TWINKLE počinju sa radom od ponedjeljka, 12.01.2015.god., a plesne skupine FAME, STORM, MAGIC I STEP UP od 05.01.2015. u redovnim terminima.

Predstava Lavov san

Na Božić, nakon brojnih pustolovina mladi lavić usne i nešto poželi. Hoće li mu se želja ostvariti?

Pozivamo Vas u ponedjeljak, 22.12.2014. god u 19:30 h u kazališnu dvoranu Pučkog otvorenog učilišta Poreč na plesnu predstavu LAVOV SAN gdje će vas naši članovi voditi kroz pravi brodolom emocija u kojem možete doživjeti čaroliju ljubavi i prijateljstva.

Izvođači: plesne skupine Limač, Twinkle, Simple, Fame, Storm, Magic i Step Up
Voditeljice: Josipa Tadijanović, Stela Đujić, Marijana Gulić
Pripovjedačica: Anamarija Tubaković
Ton i rasvjeta: Ivan Pisak
Dizajn plakata: Petra Počanić
Scenografija: MOT08


Radionice za dječji tjedan

Pozivamo zainteresiranu djecu na radionice koje organizira Mot 08 u povodu dječjeg tjedna. Radionica tradicijskih istarskih plesova i pjesama održat će se u ponedjeljak, 06.10.2014. od 18.30 - 20.00 h.

U utorak 07.10.2014. održati će se druga radionica „Vježbajte s nama“, pod vodstvom kineziologinje Mateje Pančelat.

Radionice su otvorenog tipa namijenjena djeci različitog uzrasta. Istarske tradicijske plesove i pjesme poučavati će Ana Pahović, voditeljica folklorne skupine OŠ Jože Šuran u Višnjanu i učiteljica glazbene kulture Marijana Gulić. Više...

Na radionici Vježbajte sa nama polaznici će se upoznati sa vježbama zagrijavanja, fleksibilnosti, korekcijskim i kondicijskim vježbama te vježbama istezanja.
Sat vježbanja održati će za djecu od 7-10 godina u terminu od 17:00 – 18:00 sati, za dobnu skupinu od 10-14 godina od 18:00 – 19:00 sati, te za dobnu skupinu od 15- 17 godina od 19:00 – 20:00 sati.


Upisi u plesne radionice

Draga djeco i roditelji!

Pozivamo Vas na upise u plesne radionice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08, koji će se održati od 08.-12.9.2014. u prostorijama udruge u Obrtničkom domu od 18:00-19:00 h.
Naučimo kako osvijestiti pokret, stvoriti koreografiju, osjetiti melodiju i njen ritam, podići samopouzdanje pod svjetlima pozornice.

Kroz igru i smijeh istražimo mogućnosti našeg tijela i otkrijmo čudesan i neiscrpan svijet pokreta i plesa!!!

Veselimo se Vašem dolasku!


Radionice music theatar Martine Kolege

07.-08.-09. 08. 2014. god. održati će se radionica Martine Kolege s kojom surađujemo dugi niz godina. Radionice će se organizirati za plesne skupine Fame, Magic i Step up kojima se svidio mjuzikl na prošlim radionicama te su izrazili želju nastaviti usavršavanje te tehnike.

O MARTINI
Rođena je u Rijeci 1981. Počela plesati u plesnoj skupini PORTO RI, a od 2002. članica je plesne grupe FLAME u Rijeci unutar koje je djelovala kao plesač i pedagog. Kroz niz godina usvajala je razne plesne tehnike: modern i funky jazz, horton, suvremeni, ballet, musical, hip-hop i new style te se tako usavršavala kao plesač, pedagog i koreograf. Nakon završene jezične gimnazije, diplomira razrednu nastavu i TZK pri Učiteljskoj akademiji u Rijeci. Više...


Surađivala je s raznim našim i stranim koreografima (Larisa Lipovac, Tamara Curić, Igor Barberić, Kornelija Kosanović – Koni, Maša i Branka Kolar, Bojan Valentić, Anja Šehić, Tamara Savičević, Aleksandra Mišić, Jorge Vasquez, Lil Phil, Miraldo Van Genderen, Jay i Ugly Kid, Leslie Scott…). Sudjelovala je na brojnim projektima, festivalima, plesnim revijama, spotovima, TV emisijama i sl. Kao koreograf osvaja brojna odličja a kao plesač sudjeluje u poznatim mjuziklima i plesnim predstavama. Od 2004. radi kao plesač, koreograf, voditelj i plesni pedagog u Plesnom centru TALA u Zagrebu te koreografira za njihove plesne produkcije, natjecanja, nastupe i održava seminare. Vodi satove ritmike, jazz dance-a, musical jazz-a i hip hop-a za sve uzraste. Sudac je u Hrvatskom show dance savezu za street i show kategorije.


Radionice jazz dance Aleksandre Mišić

Ovo ljeto, kao i svake godine do sada, organiziramo plesne radionice za djecu Udruge. Cilj radionica je poboljšavanje plesnih tehnika, poticanje kreativnosti i širenje plesnog rječnika djece i voditeljica. Nakon radionice Martine Kolega, s kojom vrlo uspješno surađujemo već par godina, Melite Spahić Bezjak, profesionalne koreografkinje i plesačice suvremenog plesa koja se obrazovala u Londonu, Ivane Kalc s koja je ove godine održala vrlo uspješne radionice suvremenog plesa, prvi put u Poreč nam dolazi Aleksandra Mišić članica Zagrebačkog plesnog ansambla. Radionice će biti održane od 07. do 09. kolovoza 2014. za plesne skupine Magic i Step up.

O ALEKSANDRI
Rođena je 1978. g. u Puli. Već se dugi niz godina profesionalno bavi plesom i kazalištem. Svoje prve plesne korake započela je u Puli u Plesnom studiu "Zaro" pohađajući klasični balet, a zatim je edukaciju nastavila u Hrvatskoj i inozemstvu kroz ljetne škole i mnogobrojne seminare učeći od vrhunskih pedagoga i plesača (Laban London, Impulstanz, mkfm). U amaterskom kazalištu sudjelovala u 15 dječjih plesnih predstava i izvela oko 1000 javnih nastupa. Kao plesačica profesionalno nastupa u raznim predstavama, mjuziklima, tv projektima. Više...

Koreografske samostalne predstave su joj: Crno i(li) bijelo,Agonisis, Exit, Sva(t)kodnevno, nagrađena koreografija, Vještice, Prazna soba na suncu - produkcija INK 2009. postaje članicom Zagrebačkog plesnog ansambla, s kojim sudjeluje u plesnom projektu UTF 8, koreografa Sahara Azimija, Izrael. Dobitnica je nagrade za Najperspektivnijeg mladog koreografa Hrvatske 2004. g. Osnivačica je i plesne kompanije MASA. Živi i radi u Zagrebu.Copyright © Mot08 Poreč 2015 - 2022