Esdu Dancestar Croatia 2018

Od 09.-11.03.2018 u opatijskom centru Gervais održane su kvalifikacije Dance Star-a. Zadovoljne plesačice donijele su natrag u Poreč čak deset medalja. Mot 08 predstavljalo je sedam plesnih skupina...Više
09.-11.03.2018.

Esdu Dancestar Croatia 2018


Od 09.-11.03.2018 u Opatijskom centru Gervais održane su kvalifikacije Dance Star-a. Zadovoljne plesačice donijele su natrag u Poreč čak deset medalja.
Mot 08 predstavljalo je sedam plesnih skupina Simple, Twinkle, Angels, Kids, Fame, Feniks i Magic, dva sola, tri dua i jedan trio. Izuzetno težak zadatak imala je pred sobom Josipa Tadijanović Kalac, koja je osmislila sve koreografije i koja je ujedno voditeljica svim skupinama.
U kategoriji solo-seniori u svojem prvom solo nastupu Ema Sedmak osvojila je treće mjesto, a također prvi solo nastup upisala je Judita Tripar u kategoriji solo-juniori.
Dua su ove godine po prvi puta plesale Nina Gmitrović i Lana Vuković, Sara Gašparini i Sara Brajković, te Sara Antolović i Vita Prpić, dok su kvartet otplesale Elena Gluhak, Maja Dal Din i Lorena Kerin i Magdalena Ćosić.
Treba pohvaliti plesnu skupinu Simple koja je u kategoriji lyrical (djeca) s koreografijom Snaga u meni osvojila prvo mjesto, dok je skupina Magic za seniorski uzrast koreografijom Missing pieces osvojila treće mjesto.
U kategoriji formacija-djeca, plesačice Mot-a su zabljesnule i pokazale dominaciju osvojivši prva dva mjesta. Prvo mjesto skupina Kids s koreografijom Coming home, a koreografijom True colors drugo mjesto osvojile su Twinkle. Osim toga, u otvorenoj kategoriji naši minići skupina “Angels” kojima je ovo prvo veliko natjecanje osvajaju treće mjesto za koreografiju Little cats.
U kategoriji contemporary-seniori skupina Magic osvojila je još jedno treće mjesto izvedbom Lost in our rainbow.
Dva druga mjesta Studio osvaja u jazz kategorijama: skupina Simple (djeca) za izvedbu Wake me up, te Fame (juniorke) za izvedbu Cleaners on Broadway.
Sve koreografije su se kvalificirale za veliko finale ESDU World Finals koje se održava u Poreču krajem svibnja.
Izrazito smo ponosni na sve naše plesačice, na roditelje i voditeljicu koji su još jednom svojim odricanjem pridonijeli nastupima i medaljama.
esdu dancestar world finals 2017

Za natjecateljske plesne skupine Mot-a 08 tjedan od 22.-28.05. 2017. bio je posebno uzbudljiv. U Poreču, uz 7000 plesača iz svih krajeva svijeta bili smo dio prekrasnog plesnog spektakla Esdu Dancestar gdje smo se pokušali...Više
22.-28.05.2017.

esdu dancestar world finals 2017


Za natjecateljske plesne skupine Mot-a 08 tjedan od 22.-28.05. 2017. bio je posebno uzbudljiv. U Poreču, uz 7000 plesača iz svih krajeva svijeta bili smo dio prekrasnog plesnog spektakla Esdu Dancestar gdje smo se pokušali predstaviti u najboljem svjetlu. Plesne skupine Simple, Fame, Feniks i Magic sa svojih 12 koreografija koreografijama Josipe Tadijanović i Aleksandre Hodak, natjecale su se u kategorijama Acrobatic, Lirical, Open, Mtv, Contemporary i Musical. U doista brojnoj i jakoj konkurenciji impresivnih koreografija zadovoljni smo svojim plasmanima. Ponijeli su kući i pehare i to najmlađa plesna skupina Simple u kategoriji Lirical children formation za 1. mjesto, Magic u kategoriji Lirical group senior za 1. mjesto, Fame u kategoriji Lirical junior formation za 2. mjesto i Feniks u kategoriji Lirical junior formation za 3. mjesto.
Tjedan pun druženja, pozitivnog adrenalina, radionica, novih poznanstva, zabave i praćenja noviteta u plesnom svijetu koji će ostati djeci u trajnom pamćenju omogućio je Grad Poreč kojem ovom prilikom još jednom zahvaljujemo.
Čestitamo našoj djeci i njihovim koreografima na uspjesima i još jednom odličnom predstavljanju plesača grada domaćina.
istra pleše 2017

Plesači i plesačice Istre okupili su se u Pazinu, u petak 05.05.2017. gdje je održano 21. po redu županijsko natjecanje pod nazivom „Istra pleše“. Istarske plesne skupine predstavile su se sa ukupno 40 koreografija u kategorijama viših razreda...Više
05.05.2017.

istra pleše 2017


Plesači i plesačice Istre okupili su se u Pazinu, u petak 05.05.2017. gdje je održano 21. po redu županijsko natjecanje pod nazivom „Istra pleše“. Istarske plesne skupine predstavile su se sa ukupno 40 koreografija u kategorijama viših razreda osnovne škole, srednjoškolskom uzrastu i show dance kategoriji.
Naše plesačice natjecale su se u svim kategorijama, a nagrađene su plesna skupina Fame koja je osvojila drugo mjesto u kategoriji 5 i 6. razredi koreografijom Four elements, koreograf Josipa Kalac, dok je plesna skupina Magic u kategoriji Show dance koreografijom Aida osvojila prvo mjesto, koreograf Martina Kolega. Odličnom izvedbom predstavila se i skupina Feniks koreografijama Aleksandre Hodak.
Čestitamo svim djevojkama na izvrsnom nastupu i promociji Poreča i plesa s ljubavlju.
International dance challenge malinska

Zanimljiv i uspješan dan proveo je Studio za izvedbene umjetnosti ”MOT 08” u petak, 4.11.2017. otvorivši sezonu natjecanja nastupom na IDC- u u Malinskoj, na otoku Krku....Više
4.11.2017.

International dance challenge malinska


Zanimljiv i uspješan dan proveo je Studio za izvedbene umjetnosti ”MOT 08” u petak, 4.11.2017. otvorivši sezonu natjecanja nastupom na IDC- u u Malinskoj, na otoku Krku.
International dance challenge (IDC) je plesno sportsko natjecanje koju već četvrtu godinu zaredom organiziraju DUB Events & Adventures i Plesno-Glazbena Udruga Chaplin.
Studio Mot 08 nastupio je sa 5 plesnih skupina i ukupno 8 koreografija za koje je zaslužna trenerica Josipa Tadijanović Kalac. Pod njezinim vodstvom osvojene su sljedeće nagrade:
Plesna skupina Twinkle osvojila je drugo mjesto koreografijom Disco duck. Dva prva mjesta koreografijama Snaga u meni i Angry birds osvojila je skupina Twinkle, a skupina Fame također dva prva mjesta koreografijama From the heart i Four elements. Feniks je sa koreografijom Seven years osvojio drugo mjesta, a Magic skupina prvo mjesto za Dance of the robe i još jedno prvo mjesto za plesnu izvedbu Goodbye.
Odličan start dao je malim plesačicama vjetar u leđa za daljnje izazove.
Čestitke svim našim plesačicama na osvojenim odličjima!
plesomanija 2017

U subotu, 20.05.2017.najmlađi plesači Studija za izvedbene umjetnosti Mot 08 proveli su u ugodnom društvu svojih vršnjaka plesača iz cijele Istre na šestom izdanju Plesomanije u Buzetu. To je jedino istarsko natjecanje plesnih grupa u modernom...Više
20.05.2017.

plesomanija 2017


U subotu, 20.05.2017.najmlađi plesači Studija za izvedbene umjetnosti Mot 08 proveli su u ugodnom društvu svojih vršnjaka plesača iz cijele Istre na šestom izdanju Plesomanije u Buzetu. To je jedino istarsko natjecanje plesnih grupa u modernom plesu za djecu tog uzrasta koje je okupilo 500-tinjak djece koja su izvela 51 koreografiju.
U kategoriji vrtićkog uzrasta uspješno su se predstavile skupine Angels, Diamond i Stars koreografijama Stele Đujić.
U kategoriji 1. i 2. Razreda osnovne škole natjecala se skupina Twinkle koja je osvojila 3. mjesto koreografijom Disco Duck Josipe Kalac.
U kategoriji 3. i 4. razreda svoje koreografije izvele su skupine Kids (koreograf Aleksandra Hodak) i Simple koja je koreografijom Josipe Kalac Snaga u meni osvojila 2. mjesto.
U posljednjoj Showdance kategoriji na pozornici su još jednom izvele svoje koreografije skupine Kids i Simple koja je koreografijom Angry birds osvojila 1. mjesto.
Bilo je lijepo biti dio tog događaja, nabijenog emocijama i ponosom roditelja te uživati u neizmjerno simpatičnim izvedbama najmlađih kao i izvedbama starije djece.

Velike čestitke svima!
dancestar croatia 2017

Od 03.-05.03.2017. 60 plesača krenulo je u Zagreb na Esdu Dancestar Croatia 2017. na kvalifikacijski turnir na kojem bili izvrsni i uspješno se plasirali na finalni turnir za Dancestar World 2017. koji se u svibnju održava u Poreču....Više
03.-05.03.2017.

dancestar croatia 2017


Od 03.-05.03.2017. 60 plesača krenulo je u Zagreb na Esdu Dancestar Croatia 2017. na kvalifikacijski turnir na kojem bili izvrsni i uspješno se plasirali na finalni turnir za Dancestar World 2017. koji se u svibnju održava u Poreču. Od jedanaest koreografija, deset se plasiralo na finalni turnir, a osvojeno je sedam nagrada, jedno prvo, četiri druga i dva treća mjesta.
Najmlađa plesna skupina Simple dobne skupine children, u kategoriji Lyrical osvojila je drugo mjesto, te u kategoriji Open treće mjesto. Skupina Fame, dobne skupine junior, u kategoriji Lyrical osvojila je prvo mjesto, kategoriji Acrobatic dance drugo mjesto, te u kategoriji Open četvrto mjesto. Skupina Feniks, dobne skupine juniori, u kategoriji Lyrical osvojila je drugo mjesto, u kategoriji Contemporary treće mjesto, te u kategoriji MTV osmo mjesto. Najstarija skupina Magic, osvojila je drugo mjesto u kategoriji Musical theatar, a treće i četvrto mjesto u kategoriji Lyrical.
Za skupine Simple, Fame i Magic koreografije je osmislila Josipa Kalac, a za skupinu Feniks Aleksandra Hodak. Čestitke svima!
Hvala svim roditeljima koji su nam pomagali tijekom natjecanja.
Starije ►Copyright © Mot08 Poreč 2015 - 2022